Alleen maar stralende gezichten bij Avondvierdaagse

0

De Avondvierdaagse van 2015 kende een stormachtige afsluiting. Op de slotdag werd toen helaas niet gelopen. Het enige wat dit jaar stormachtig was, was wellicht het geweldig hoge aantal lopers. Dit jaar doen er 1730 wandelaars mee aan de vierdaagse in Princenhage.

En zelden zal het weer zo goed geweest zijn. Terwijl de zon strak straalt over de Rith, het Heilaarpark, het terrein van Outdoor Brabant, Westerpark en alle andere wandelgebieden stralen de lopers als vanzelf mee. De vele verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid, vrijwilligers en leerkrachten van de scholen geven de mensen een versnapering en de kinderen zelf brengen het jeugdig enthousiasme. De Avondvierdaagse 2016 is voor de lopers tot nu toe echt een feestje. Vooral het weer en het lekker kletsen met vrienden wordt als bijzonder aangenaam ervaren. “Eigenlijk zouden we iedere avond even een stukje moeten wandelen”, verzekert een loper mij.

“Het is geweldig hoe het allemaal gaat”, vertelt Loes de Vetter namens het bestuur van het wandelevenement. “We zijn echt trots. Wat jammer is, is dat niet iedereen betaalt die meeloopt. dat zorgt er voor dat we op sommige punten te weinig vrijwilligers hebben. Je calculeert deze mensen niet in. En dan heb ik het nog niet over de traktaties die sommigen dan toch nemen”.

Morgen is de laatste dag. De lopers worden vanaf half 8 verwacht op de Haagsemarkt. We vragen u ze dan met warmte te komen verwelkomen. Aogse Bluf zal hoe dan ook aanwezig zijn om te zorgen voor het feestelijke karakter. Op naar de medaille!!!

avondvierdaagse 7 (Small) avondvierdaagse 5a avondvierdaagse (Small) avondvierdaagse 2 (Small) avondvierdaagse 3 (Small)

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter