Riolering in “heel Princenhage” wordt vervangen

1

De wijk Princenhage krijgt een nieuwe riolering, omdat de leidingen van slechte kwaliteit zijn. Op dinsdag 14 juni is hierover een informatieavond in gemeenschapshuis De Koe, Ambachtenlaan 1. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst, van 19.30 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze avond informeren medewerkers van de gemeente u over het werk en kunt u vragen stellen.

In de gehele wijk Princenhage wordt de komende jaren de riolering vervangen. In uw straat staat deze vervanging op de planning voor 2017 en 2018. Momenteel is de gemeente druk doende om alle relevante informatie te verzamelen. Ondanks dat het uitgangspunt is de huidige situatie zoveel mogelijk te handhaven, zijn er een aantal aanpassingen niet te voorkomen en zullen er bomen gekapt moeten gaan worden. Graag zou de gemeente horen of er in de wijk nog meer knelpunten zijn die mogelijk gelijktijdig met rioolvervanging aangepakt kunnen worden.

Voorafgaand aan de werkelijke realisatie zult u als bewoner nog nader geïnformeerd worden.

Alle opgehaalde opmerkingen en aandachtspunten zullen wij intern bespreken en indien mogelijk meenemen in het verdere traject.

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter