Het sprookje van de Eerste Rith

1

Al het hele schooljaar wordt er het 40- jarig jubileum gevierd op KBS De Eerste Rith. Zo ook woensdag 13 april. Ter ere van het lustrum heeft het team voor alle leerlingen en ouders een schitterende musical opgevoerd.
Er werden maar liefst drie voorstellingen gegeven. Alle leerkrachten deden mee en voerden met vette dance-acts en live zang een grandioze show op. Het verhaal ging over vier Disney- slechteriken die uiteindelijk op magische wijze van hun slechte streken werden verlost. Het was een onvergetelijk optreden waar ouders en leerlingen ontzettend van hebben genoten! In ons aanstaande wijkblad méér!
teamfoto

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Nadja Smits op

    Groot compliment aan het team van de Eerste Rith! Wat een geweldig optreden afgelopen woensdag. Zo leuk!! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten.

Laat een reactie achter