Hubert Janssen nieuwe voorzitter Cecilia

0

Hubert Janssen is de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage. Tijdens de Algemene Vergadering op 6 april kreeg hij de voorzittershamer overhandigd van waarnemend voorzitter Pierre Verdonschot. Hubert Janssen (53) werkte 11 jaar in het Amphia Ziekenhuis en woont met zijn gezin sinds 2006 in Breda waarvan de laatste 5 jaar in Princenhage.

Tegenwoordig is hij directeur van een religieuze zustercongregatie met vestigingen in meer dan 70 landen. Hubert Janssen kreeg de liefde voor HaFaBra van thuis mee. Zijn vader was contrabassist en zelf speelde Hubert korte tijd als jeugdlid es-klarinet in Malden. De verhuizing naar Zuid-Limburg maakte daar een einde aan maar muziek bleef een belangrijke rol spelen in zijn leven. Dochter Wietske is hoornist bij Cecilia en via haar kwam Hubert weer in contact met de harmonie. Hubert Janssen volgt Rob Noorland op die in november 2015 afscheid van Cecilia nam.

Hubert Janssen (links) krijgt de voorzitterskamer van Pierre Verdonschot.

overdracht van de hamer

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter