Kober bronzen supporter

0

Kober is haar week samen met het Wijkblad Princenhage goed begonnen. Kober heeft haar supporterschap voor het Wijkblad Princenhage vandaag ‘in brons gegoten’ en daar zijn we vanzelfsprekend erg blij mee.
Kober heeft in Princenhage en omgeving maar liefst 15 locaties die zich laten onderverdelen in unit Princenhage, unit Eerste Rith en unit Westerpark/Tuinzigt. Zij bieden hun klanten in dit verzorgingsgebied kinderdagverblijven, peutertuinen, voorscholen en locaties voor buitenschoolse opvang. De handtekeningen werden vandaag gezet in het Huis van de Heuvel. De plek waar onder andere het schitterende en kleinschalige kinderdagverblijf Nijntje gevestigd is. Met een lach tekenden Ine Verdonk (Kober) en Ron van Zundert (Wijkblad Princenhage).

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter