Jurgen Quaars winnaar Princenhaags Golf Kampioenschap

0

Afgelopen zondag 18 oktober, werd het vijfde Princenhaagse Golfkampioenschap gehouden. Ook dit jaar was het golfpark de Turfvaert in Rijsbergen de gastheer. Even leek mist de start van het toernooi te blokkeren maar gelukkig kwam de zon snel tevoorschijn. Dit jaar was er een record aantal deelnemers van 44, bijna het maximale aantal wat er mee kan doen.

De golfers moesten 18 holes spelen. De winnaar werd Jurgen Quaars en werd zo de opvolger van de winnaar van vorig jaar Leo Ruedisueli. Sjaak Smeets werd tweede. Er waren twee derde plaatsen. Dit waren 2 dames: Francien Kruyt en Saskia Gladdines.

De Neary(het dichtst bij de vlag in de eerste slag) werd dit jaar gewonnen door een dame. Joke Roovers was hierin de beste. Ad Verlinde werd verblijd met een mooi schilderij van Ton Hogenes. Ad verdiende dit vanwege zijn succesvolle slagen vanuit de vele bunkers, waarin hij terecht kwam.

In 2016 vindt het Princenhaags Golf Kampioenschap plaats op 16 oktober. Alle Princenhaagse golfers zijn uitgenodigd om volgend jaar deel te nemen. De locatie is wederom Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter