Lambregts makelaardij: zilveren supporter wijkblad Princenhage

0

Het team van Makelaardij Lambregts ging , na ondertekening van het zilveren supporterscontract, op de foto met redactielid Alexandra Middendorp. Dit makelaarskantoor deed dat met de bijbehorende borden te koop, te huur en aangekocht.
Omdat we even lekker zaten te babbelen, hebben we Piet Lambregts bevraagd over de Princenhaagse huizenmarkt. Is het nou waar dat die zo in de lift zit? “Ik durf wel te stellen dat we boven het landelijk gemiddelde zitten met de verkopen in Princenhage” was zijn antwoord. “Met name huizen tussen de twee en drie ton gaan hard en daar komen jonge mensen op af“, voegde hij toe. Piet vertelde dat die mensen blijmoedig kiezen voor een huis in Princenhage vanwege de vele voorzieningen. Wij zijn heel blij met de support voor het wijkblad, wat per slot van rekening ook een voorziening is in de wijk!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter