De Adminoor Erezilver-supporter van het Wijkblad Princenhage

0

Deze week waren we op bezoek bij Bart Nooren van administratiekantoor en belastingadvies De Adminoor om een speciale overeenkomst te ondertekenen. De Adminoor is namelijk Erezilver supporter geworden. Erezilver betekent dat de supporter af ziet van een vaste advertentieruimte maar genoegen neemt met advertentieruimtes die eventueel opgevuld moeten worden met een advertenties. Dat maakt het opmaken van de advertentiepagina’s aanzienlijk makkelijker voor ons. We zijn dus erg blij deze supporter. Bart Nooren vertelde tijdens ons gesprek dat hij trots is om in Princenhage te wonen. “Er is veel te doen en er zijn veel verenigingen en stichtingen. Ook met het Wijkblad mag Princenhage blij zijn”: aldus Bart Nooren.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter